Boc a semnat decizia care reglementează numirea unui nou preşedinte la CNSC

Premierul Emil Boc a semnat decizia prin care constată suspendarea de drept a raportului de serviciu al lui Mihai Prisacariu, preşedinte al Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC).

135 afișări
Imaginea articolului Boc a semnat decizia care reglementează numirea unui nou preşedinte la CNSC

Boc a semnat decizia care reglementează numirea unui nou preşedinte la CNSC (Imagine: Mediafax Foto)

Prin această decizie se constată, conform procedurii, suspendarea de drept a raportului de serviciu al lui Mihai Prisacariu, consilier de soluţionare a contestaţiilor în domeniul achiziţiilor publice în cadrul Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor.

Agenţia MEDIAFAX a anunţat, în urmă cu trei săptămâni, că la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a fost numit un nou preşedinte, Bogdan Lehel, până în prezent consilier de soluţionare în cadrul instituţiei, înlocuindu-l pe Mihai Prisacariu, care s-a aflat la conducerea Consiliului din anul 2007.

CNSC are 32 de consilieri de soluţionare care pot concura pentru funcţia de preşedinte.

"Au fost depuse două candidaturi, de către Mihai Prisacariu şi Bogdan Lehel, şi în urma examenului a fost ales domnul Lehel. Urmează să fie validat", a declarat, atunci, agenţiei MEDIFAX, purtătorul de cuvânt al CNSC, Ovidiu Zară.

El a spus că iniţial consiliul avea 33 de consilieri, însă unul dintre aceştia a fost suspendat de către premierul Emil Boc.

CNSC este un organism independent, înfiinţat în 2007, cu activitate administrativ-jurisdicţională. Consiliul soluţionează contestaţiile formulate în cadrul procedurii de atribuire, înainte de încheierea contractului, prin complete specializate.

În 2009, Consiliul a soluţionat peste 9.000 de dosare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici