Boc asigură că se vor plăti profesorilor banii pentru Bacalaureat

Guvernul va asigura toate drepturile salariale pentru profesorii care participă la examenele de Bacalaureat, banii urmând să fie viraţi la începutul lunii iulie, a declarat, miercuri, premierul Emil Boc.

59 afișări
Imaginea articolului Boc asigură că se vor plăti profesorilor banii pentru Bacalaureat

Boc asigură că se vor plăti profesorilor banii pentru Bacalaureat (Imagine: Mediafax Foto)

"Profesorii pot să fie liniştiţi, Guvernul îi asigură că toate drepturile financiare, salariale legate de participarea la Bacalaureat vor fi achitate. Cu alte cuvinte, Ministerul Finanţelor, Ministerul Educaţiei vor asigura resursele financiare necesare pentru desfăşurarea în bune condiţii a Bacalureatului, prin plata sumelor aferente, sume de bani ce vor fi plătite la începutul lunii iulie", a spus Boc, la finalul şedinţei de miercuri a Executivului.

Preşedintele executiv al Federaţiei Spiru Haret, Marius Nistor, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că există riscul ca profesorii supraveghetori să nu participe la examenul de bacalaureat, deoarece nu sunt bani prevăzuţi pentru plata acestei activităţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici