Boc: Avem colegi care pot asigura continuitatea în Primăria Cluj-Napoca

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, răspunzând unei întrebări, că sunt colegi în PDL care pot asigura continuitatea în Primăria Cluj-Napoca, afirmând că, în prezent, candidaturile se află în fază de evaluare, candidaţii urmând să fie anunţaţi în 28 aprilie.

102 afișări
Imaginea articolului Boc: Avem colegi care pot asigura continuitatea în Primăria Cluj-Napoca

Boc: Avem colegi care pot asigura continuitatea în Primăria Cluj-Napoca (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Întrebat, vineri, dacă la Consiliul Judeţean Cluj, actualul preşedinte, Alin Tişe, este candidatul PDL, şi care este situaţia candidaturii la Primăria Cluj-Napoca din partea PDL, Boc a răspuns că "toate candidaturile vor fi anunţate şi prezentate la pachet".

"Toate candidaturile vor fi anunţate şi prezentate la pachet. Sigur, Alin Tişe este favorit, are de departe cele mai mari şanse. La Primăria Cluj-Napoca avem colegi care pot asigura continuitatea în Primărie. Cu certitudine, vom continua guvernarea locală şi la Primărie şi la Consiliul Judeţean, asta este cel mai important", a spus Boc.

El a afirmat că în 28 aprilie vor fi prezentaţi candidaţii PDL la alegerile locale şi că până atunci aceştia vor fi stabiliţi.

"În toată ţara, în momentul de faţă, ne aflăm în faza de evaluare a candidaturilor pentru preşedinţiile consiliilor judeţene şi primării. Şi la Cluj ne aflăm într-o asemenea fază de evaluare. Ceea ce este important, la Cluj, dintr-o primă evaluare pe care o avem, este că avem soluţii câştigătoare pentru a continua administraţia locală sub umbrela PDL. Termenul este 28 aprilie, de lansare naţională a candidaturilor, până atunci se vor face toate analizele sociologice necesare precum şi discuţia din partid pentru a stabili cele mai bune candidaturi pentru Cluj", a spus Boc.

După ce Emil Boc a renunţat la mandatul de premier, în partid au început discuţii privind o posibilă candidatură a acestuia la Primăria Cluj-Napoca, mai ales că imaginea filialei PDL a fost afectată după arestarea fostului primar Sorin Apostu, lider al democrat-liberalilor clujeni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici