Boc: Blaga şi-a asumat responsabilitatea pentru greşelile altora

Premierul Emil Boc a declarat luni că demisia lui Vasile Blaga din funcţia de ministru al Internelor este "un gest personal şi unilateral", el adăugând că Blaga "şi-a asumat responsabilitatea pentru greşelile altora".

81 afișări
Imaginea articolului Boc: Blaga şi-a asumat responsabilitatea pentru greşelile altora

Boc: Blaga şi-a asumat responsabilitatea pentru greşelile altora (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Este un gest personal şi unilateral. Domnul ministru Blaga şi-a asumat responsabilitatea pentru greşelile altora. Este o decizie care a fost luată de către ministrul de Interne", a afirmat Emil Boc, înainte de a intra la şedinţa BPN al PDL.

Întrebat dacă i-a cerut, duminică seară, lui Vasile Blaga să îi demită pe şefii Poliţiei şi Jandarmeriei, premierul a spus că au avut o discuţie "cu privire la cele întâmplate şi a fost o evaluare a celor existente".

"Decizia de demisie îi aparţine domnului Blaga", a subliniat Emil Boc.

Întrebat de ce a acceptat-o, Boc a spus că este un act unilateral.

Premierul nu a vrut să spună cine îl va înlocui pe Vasile Blaga la conducerea MAI.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici