Boc dă asigurări că până la sfârşitul anului se va circula pe un tronson al centurii N-E a Clujului

Premierul Emil Boc a inspectat, joi dimineaţă, lucrările la centura de ocolire a municipiului Cluj-Napoca pe relaţia nord-est, Bulevardul Muncii - Apahida, şi a dat asigurări că pe acest tronson se va circula până la sfârşitul anului.

53 afișări
Imaginea articolului Boc dă asigurări că până la sfârşitul anului se va circula pe un tronson al centurii N-E a Clujului

Boc dă asigurări că până la sfârşitul anului se va circula pe un tronson al centurii N-E a Clujului (Imagine: Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Boc a declarat că această centură a fost cuprinsă între obiectivele stabilite la nivel naţional care să fie deschise traficului rutier până la sfârşitul acestui an.

"Centura de ocolire a municipiului Cluj-Napoca pe relaţia nord-est, Bulevardul Muncii - Apahida, este unul din obiectivele pe care le-am stabilit la nivel naţional pentru a fi circulabile până la sfârşitul anului. Centura are rolul de a-i scăpa pe clujeni de traficul greu. Guvernul dă asigurări că până la sfârşitul anului se va circula pe acest tronson", a spus Boc.

Directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Cluj, Ion Pantelimon, i-a spus premierului că lucrările la centura de nord-est sunt realizate în proporţie de 38 la sută, întreaga centură având o lungime de 4,6 kilometri.

Potrivit acestuia, valoarea totală a lucrărilor se ridică la 7,2 milioane de euro.

Premierul este însoţit, în vizita din judeţul Cluj, de ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, de preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, de primarul din Cluj-Napoca, Sorin Apostu, de prefectul Florin Stamatian şi de parlamentari clujeni.

Boc va mai inspecta stadiul lucrărilor la varianta de ocolire a municipiului în partea de est, dar şi al lucrărilor la Autostrada Transilvania pe tronsonul 2B Luna - Turda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici