Boc despre reclamele de creştere a potenţei de pe un site CFR: Ştiam că doar soarele şi tenisul...

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a afirmat că va verifica de ce pe site-ul de achiziţionare a biletelor CFR apar reclame privind creşterea potenţei, premierul Boc intervenind în discuţia ministrului cu presa şi spunând că el ştia că numai "soarele şi tenisul au contribuţii de nu ştiu ce fel".

287 afișări
Imaginea articolului Boc despre reclamele de creştere a potenţei de pe un site CFR: Ştiam că doar soarele şi tenisul...

Boc despre reclamele de creştere a potenţei de pe un site CFR: Ştiam că doar soarele şi tenisul... (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Prezenţi, vineri, pe şantierul autostrăzii Bucureşti-Ploieşti, premierul Emil Boc şi ministrul Transporturilor au răspuns întrebărilor presei privind proiectele de infrastructură şi construcţie de autostrăzi. Una dintre întrebările presei, adresată ministrului Transporturilor, a vizat însă şi site-ul pentru achiziţionarea online a biletelor CFR, jurnaliştii cerând explicaţii privind prezenţa pe această pagină de internet a unor reclame referitoare la creşterea potenţei.

După un moment de ezitare, ministrul a zâmbit şi a promis că va verifica situaţia.

"Mulţumesc că m-aţi informat, voi verifica", a spus Boagiu.

Premierul a intervenit în discuţie şi, zâmbind, a spus că, din ce ştie el, doar "soarele şi tenisul" contribuie în acest sens.

"Eu ştiam că numai soarele şi tenisul...au contribuţii de nu ştiu ce fel", a spus Boc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici