Boc economiseşte în lei, pe card, şi transferă banii într-un depozit bancar

Premierul Emil Boc a declarat, sâmbătă, că economiseşte pe card, în lei, iar când acumulează "o sumă", transferă banii într-un depozit bancar.

37 afișări
Imaginea articolului Boc economiseşte în lei, pe card, şi transferă banii într-un depozit bancar

Boc economiseşte în lei, pe card, şi transferă banii într-un depozit bancar (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Economisesc pe card atât ce am, în lei, şi mai transfer pe depozitul bancar când mai este o sumă", a spus Boc, întrebat de presă cum economiseşte banii pe care îi câştigă.

Conform ultimei sale declaraţii de avere, completată în luna iunie, premierul a strâns în primele cinci luni ale anului 25.000 lei în depozitul deţinut la Banca Comercială Română.

Suma aflată în depozitul bancar deţinut la BCR a crescut de la 92.000 lei, declaraţi la începutul anului, la 117.000 lei, în timp ce fondurile păstrate pe card la BCR, Banca Transilvania, ING şi Bancpost au scăzut uşor, de la circa 58.000 lei la aproximativ 57.000 lei.

Şeful Executivului mai deţine depozite bancare la Banca Transilvania (30.000 lei), BRD (36.000 lei), Banc Post (5.000 lei), la care se adaugă alte economii de 11.000 euro şi 2.449 dolari la ING, BRD şi Banc Post.

În declaraţia de avere se menţionează că depozitele bancare au fost deschise în intervalul 1998-2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici