Boc: Este normal ca unii oameni să fie nemulţumiţi şi să-şi manifeste această nemulţumire

Premierul Emil Boc a declarat, miercuri, la Râmnicu Vâlcea, unde a participat la o întâlnire cu membrii Colegiului Director al PDL Vâlcea, fiind huiduit de mai multe persoane, că România este o ţară democratică, iar "protestul este un drept constituţional".

19 afișări
Imaginea articolului Boc: Este normal ca unii oameni să fie nemulţumiţi şi să-şi manifeste această nemulţumire

Boc: Este normal ca unii oameni să fie nemulţumiţi şi să-şi manifeste această nemulţumire (Imagine: Alex Chitu/Mediafax Foto)

"Este normal ca unii oameni să fie nemulţumiţi şi să-şi manifeste această nemulţumire cu privire la unele măsuri de austeritate luate în anul precedent, măsuri care vor da roade începând cu 2011-2012 în buzunarul oamenilor", a spus Emil Boc.

Premierul a fost huiduit la sosirea şi la plecarea din Vâlcea de mai multe persoane aflate în faţa clădirii unde Boc urma să se întâlnească cu membrii Colegiului Director al PDL din judeţ.

Boc a semnat, la Consiliul Judeţean Vâlcea şi la Prefectură, două proiecte de investiţii în judeţ. Boc a fost însoţit de ministrul Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, ministrul Economiei, Ion Ariton, ministrul de Interne, Traian Igaş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici