Boc: Graficul pentru adoptarea legilor salarizării şi pensiilor ar putea fi devansat

Premierul Emil Boc le-a spus miniştrilor, sâmbătă, la începutul şedinţei de Guvern, că scopul întâlnirii este acela de a se asigura că graficul de elaborare a Legii salarizării unice şi a Legii pensiilor este respectat fără "amânări şi tergiversări", eventual termenele de adoptare să fie devansate.

121 afișări
Imaginea articolului Boc: Graficul pentru adoptarea legilor salarizării şi pensiilor ar putea fi devansat

Premierul Emil Boc (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

"Obiectivul acestei şedinţe este acela de a ne asigura că acel grafic stabilit cu privire la adoptarea Legii salarizării unice şi a Legii reformei sistemului de pensii va fi respectat fără amânări şi fără tergiversări. De aceea, astăzi (sâmbătă-n.r) vom avea o şedinţă de lucru pe cele două componente pentru a decide aspecte tehnice care să vizeze continuarea muncii la Legea salarizării unice şi evident cadrul pentru Legea sistemului de pensii. Repet, fără amânări şi fără tergiversări, rămânem în graficul pe care l-am stabilit şi dacă este posibil chiar să-l devansam", le-a spus Boc membrilor Guvernului aflaţi în sală.

La începutul şedinţei nu au fost prezenţi în sală vicepremierul Dan Nica şi miniştrii Elena Udrea, Mihai Stănişoară, Cristian Diaconescu, Vasile Puşcaş, Marian Sârbu, Ioan Bazac, Nicolae Nemirschi şi Theodor Paleologu.

Termenul de adoptare a legii salarizării unice este 31 octombrie. Premierul Emil Boc susţine asumarea răspunderii Guvernului pe această lege, dar şi pe cea a pensiilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici