Boc le-a spus miniştrilor că a observat că Marcel Pavel nu a cântat corect, dar nu a dat importanţă

Premierul Emil Boc, care a asistat marţi seara la partida de fotbal dintre România şi Franţa, a relatat miniştrilor, în şedinţa de miercuri a Guvernului, că a observat că interpretul Marcel Pavel nu a respectat exact versurile imnului naţional, dar că nu a acordat o importanţă deosebită acestui fapt.

211 afișări
Imaginea articolului Boc le-a spus miniştrilor că a observat că Marcel Pavel nu a cântat corect, dar nu a dat importanţă

Premierul Emil Boc (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

"Premierul a spus miniştrilor că a asistat la meciul de la Arena Naţională şi că a observat că versurile imnului naţional nu au fost respectate întocmai, dar că nu a acordat o importanţă deosebită acestui lucru", au relatat agenţiei MEDIAFAX surse participante la şedinţă.

Potrivit acestora, miniştrii au discutat pentru câteva minute, "într-un mod mai relaxat", despre amenda dispusă FRF şi interpretului Marcel Pavel pentru nerespectarea imnului naţional.

Interpretul Marcel Pavel a cântat, marţi seara, într-o variantă modificată imnul naţional, în debutul partidei România-Franţa, renunţând la versurile "Şi că-n a noastre piepturi păstrăm cu fală-un nume/ Triumfător în lupte, un nume de Traian!", el explicând că a fost alegerea sa, agreată şi de FRF.

Federaţia Română de Fotbal (FRF) şi Marcel Pavel vor fi amendaţi, miercuri, cu câte 5.000 de lei, pentru intonarea imnului naţional cu alt text, înaintea meciului România - Franţa, jucat, marţi seară, pe Naţional Arena.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici