Boc: Nu m-am gândit să revin la Primăria Cluj-Napoca, dar nicăieri nu te simţi mai bine ca acasă

Liderul PDL, fostul premier Emil Boc susţine că nu s-a gândit să revină la conducerea Primăriei Cluj-Napoca, dar a arătat că oraşul i-a rămas drag şi că "acasă este acasă întotdeauna".

266 afișări
Imaginea articolului Boc: Nu m-am gândit să revin la Primăria Cluj-Napoca, dar nicăieri nu te simţi mai bine ca acasă

Boc: Nu m-am gândit să revin la Primăria Cluj-Napoca, dar nicăieri nu te simţi mai bine ca acasă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu m-am gândit la acest lucru. Evident, Clujul îmi este drag, pentru că nicăieri nu te simţi mai bine ca acasă, dar Clujul are primar şi vom merge mai departe. Avem o decizie în partid conform căreia fiecare candidează pe poziţiile pe care le are, dar acasă este acasă întotdeauna", a spus Boc, la postul public de televiziune.

El a adăugat în acelaşi timp că nu crede că va mai reveni în postul de prim-ministru.

Prim-vicepreşedintele PDL Cluj, Alexandru Coroian, a declarat, luni, că filiala ar susţine "necondiţionat" o eventuală candidatură a lui Emil Boc la Primăria Cluj-Napoca, în cazul în care acesta ar decide să candideze pentru funcţia de primar, întrucât este "un simbol" al oraşului.

Alexandru Coroian a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că fostul premier va avea sprijinul "total şi necondiţionat" al filialei în eventualitatea în care ar decide să intre în cursa electorală pentru Primăria Cluj-Napoca, această variantă fiind cea mai bună pentru partid.

Premierul Emil Boc i-a anunţat, luni, pe miniştri că a decis să depună mandatul Guvernului.

Luni seară, preşedintele Traian Băsescu a anunţat că, în principiu, a fost agreată desemnarea lui Mihai Răzvan Ungureanu pentru funcţia de premier.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici