Boc: Numărul caselor modulare care pot fi date sinistraţilor, mai mare decât al locuinţelor distruse

Premierul Emil Boc a declarat vineri în judeţul Bacău că numărul locuinţelor modulare pe care Guvernul le are şi le poate pune la dispoziţie persoanelor evacuate din case este mai mare decât numărul caselor distruse în urma inundaţiilor.

69 afișări
Imaginea articolului Boc: Numărul caselor modulare care pot fi date sinistraţilor, mai mare decât al locuinţelor distruse

Boc: Numărul caselor modulare care pot fi date sinistraţilor, mai mare decât al locuinţelor distruse (Imagine: Florin Novac/Mediafax Foto)

Premierul a declarat în localitatea Bogdan Vodă că prima soluţie a autorităţilor este să pună la dispoziţia sinistraţilor case modulare.

"Numărul de case modulare pe care îl avem este mai mare decât numărul caselor distruse în România în urma inundaţiilor", a declarat Boc.

El a precizat că există 246 de case distruse de ape.

Premierul a mai spus că Guvernul va analiza situaţia şi va decide cum îi va ajuta pe sinistraţi să îşi reconstruiască locuinţele.

Cel mai grav afectate de inundaţiile puternice, ca urmare a revărsării Siretului, care a înregistrat debite istorice, au fost judeţele Botoşani, Suceava, Iaşi, Neamţ şi Bacău.

În urma inundaţiilor, 23 de persoane şi-au pierdut viaţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici