Boc: Pe centura de ocolire a Clujului de la Vâlcele - Apahida se va circula din noiembrie

Premierul Emil Boc a dat asigurări că centura de ocolire a municipiului Cluj-Napoca pe relaţia Vâlcele - Apahida va fi deschisă traficului rutier în noiembrie, conform graficului, spunând că, dacă acest lucru nu se va întâmpla, autorităţile vor cere banii înapoi de la constructor.

219 afișări
Imaginea articolului Boc: Pe centura de ocolire a Clujului de la Vâlcele - Apahida se va circula din noiembrie

Boc: Pe centura de ocolire a Clujului de la Vâlcele - Apahida se va circula din noiembrie (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Boc a declarat, sâmbătă, pe centura Vâlcele - Apahida, că dacă investiţia va fi finalizată mai repede decât era prevăzut va oferi o bere firmei constructoare.

"Cred că le putem spune clujenilor să înceapă să îşi facă poze cu TIR-urile de pe Calea Turzii şi de pe Pata pentru că din noiembrie nu le vor mai vedea prin oraş. Se va circula din luna noiembrie pe centura Vâlcele - Apahida care va scoate traficul greu din Cluj-Napoca. TIR-urile vor deveni amintire începând cu luna noiembrie. Mă bucur să văd seriozitate la constructori şi că îşi respectă angajamentele pe care le-au făcut cu Guvernul. Termenul rămâne 10 noiembrie, suntem în acest grafic. Dacă se va realiza mai repede va fi mai bine, voi da o bere constructorilor. Dacă nu termină în 10 noiembrie, le luăm banii", a spus Boc.

Premierul a fost însoţit pe şantierul centurii de ocolire a Clujului de prefectul Florin Stamatian, de primarul Clujului, Sorin Apostu, de parlamentari PDL.

Premierul Emil Boc a vizitat recent centura de ocolire a municipiului Cluj-Napoca pe relaţia est Vâlcele - Apahida şi i-a cerut constructorului să deschidă traficul rutier la începutul lunii noiembrie, în caz contrar contractul urmând să fie reziliat.

Centura de ocolire a municipiului Cluj-Napoca pe relaţia est Vâlcele - Apahida are o lungime de 23,7 kilometri, costurile lucrării depăşind 530 de milioane de lei.

Lucrările au început în noiembrie 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici