Boc: România a ieşit din recesiune, dar norii crizei nu s-au risipit

Premierul Emil Boc a declarat, vineri, la Câmpina, că România a ieşit din recesiune, dar că norii crizei nu s-au risipit, iar aceşti nori se pot transforma în furtună dacă Guvernul acţionează "ca PNL şi PSD în 2007 şi 2008".

523 afișări
Imaginea articolului Boc: România a ieşit din recesiune, dar norii crizei nu s-au risipit

Boc: România a ieşit din recesiune, dar norii crizei nu s-au risipit (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Emil Boc a afirmat, vineri, la Câmpina, unde a participat la inaugurarea unui bazin de înot, că România a ieşit din recesiune, dar că norii crizei nu s-au risipit.

Premierul a susţinut că "norii crizei" se pot risipi dacă Guvernul va continua să facă investiţii în infrastructură şi că aceşti nori se pot transforma "din nou" în furtună dacă Guvernul procedează "ca PNL şi PSD în 2007 şi mai ales în 2008".

De asemenea, el l-a felicitat pe ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, spunând că acesta finanţează obiective de investiţii în infrastructură "acolo unde trebuie".

În discursul ţinut în incinta bazinului de înot, Emil Boc le-a recomandat tuturor părinţilor să îşi încurajeze copiii să facă sport, spunând că "un copil care face sport e un copil sănătos".

"Dacă copiii sunt prinşi în activităţi de sport cu siguranţă nu vor fi prinşi în activităţi de violenţă, droguri sau în alte activităţi care pe noi ca părinţi ne îngrijorează", a afirmat Emil Boc.

El a adăugat că România, ca societate, are tot intereseul să investească în infrastructura sportivă întrucât investiţia în sport este "de departe una dintre cele mai serioase şi mai sănătoase investiţii".

Boc a mai spus că a fost întotdeauna un susţinător al investiţiilor în infrastructura sportivă.

Prezentă, de asemenea, la inaugurarea bazinului, Elena Udrea a spus că ministerul pe care îl conduce va continua să finanţeze infrastructura sportivă pentru că "este nevoie să le fie oferite tinerilor locaţiile unde pot face sport".

Ea a menţionat că, din păcate, adulţii din România de astăzi nu sunt un bun exemplu pentru tineri în ceea ce priveşte practicarea sportului.

Premierul Emil Boc, ministrul Turismului, Elena Udrea, şi preşedintele Carmerei Deputaţilor, Roberta Anastase, s-au aflat, vineri, la Câmpina, unde au participat la inaugurarea primului bazin de înot realizat în cadrul programului "Bazine de înot" derulat de Compania Naţională de Investiţii.

Bazinul a costat peste un milion de euro din fonduri guvernamentale, iar construcţia acestuia a început în 2010 şi s-a finalizat în urmă cu trei săptămâni.

Primarul din Câmpina, Horia Tiseanu, a spus că este vorba despre un bazin de înot didactic, precizând că elevii din şcolile generale din oraş vor avea acces gratuit la acest bazin în timpul orelor de sport.

El a menţionat că în afara orelor de sport bazinul va fi deschis publicului care va plăti pentru accesul în incintă, tarifele urmând să fie stabilite prin hotărârea Consiliului Local Câmpina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici