Boc se întâlneşte azi cu patronatele pentru discuţii privind scrisoarea cu FMI

Premierul Emil Boc va avea, vineri, o discuţie şi cu organizaţiile patronale privind scrisoarea de intenţie convenită cu FMI, înainte ca documentul să fie aprobat de Guvern, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse guvernamentale.

27 afișări
Imaginea articolului Boc se întâlneşte azi cu patronatele pentru discuţii privind scrisoarea cu FMI

Boc se întâlneşte azi cu patronatele pentru discuţii privind scrisoarea cu FMI (Imagine:Catalina Filip/ Mediafax Foto)

Întâlnirea premierului cu patronatele va avea loc la ora 13.00, la sediul Ministerului Muncii, au arătat sursele citate.

Contactat de MEDIAFAX, reprezentanţii Alianţei Confederaţiilor Patronale din România (ACPR) au confirmat informaţia, precizând că au fost invitaţi de către premierul Emil Boc la o astfel de discuţie.

La întâlnire vor participa reprezentanţi ai confederaţiilor membre ACPR, ai UGIR 1903 şi CONPIROM.

Premierul s-a întâlnit, joi, la Ministerul Finanţelor, cu liderii confederaţiilor sindicale, pentru o discuţie în urma căreia cele două părţi nu au reuşit însă să ajungă la un acord în privinţa modalităţii de reducere a cheltuielilor.

Preşedintele CNSLR Frăţia, Marius Petcu, a declarat, la finalul discuţiilor, că sindicaliştii intenţionează ca în ziua moţiunii să facă un lanţ uman în jurul Parlamentului şi să blocheze intrările, iar greva generală din 31 mai ar putea continua cu greve succesive în mai multe domenii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici