Boc: SRI a primit mai mulţi bani pe anul viitor pentru investiţii şi însoţitorii de zbor

Serviciul Român de Informaţii a beneficiat de la Guvern, pentru 2012, de o creştere "foarte uşoară" a bugetului, pentru finalizarea unor investiţii, dar şi pentru plata însoţitorilor de bord, care asigură securitatea transportului aerian şi care trebuie remuneraţi de SRI, susţine premierul Boc.

139 afișări
Imaginea articolului Boc: SRI a primit mai mulţi bani pe anul viitor pentru investiţii şi însoţitorii de zbor

Boc: SRI a primit mai mulţi bani pe anul viitor pentru investiţii şi însoţitorii de zbor (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

El a afirmat, luni seara, la postul B1 TV, că majorarea bugetului SRI este impus de finalizarea unor proiecte de investiţii şi plata însoţitorilor de zbor şi nu de alte considerente, aşa cum se "speculează".

Pentru anul viitor, Guvernul a alocat SRI fonduri chiar mai mari decât în proiectul iniţial de buget, în creştere de la 971,4 milioane lei în acest an la 989,3 milioane lei.

Iniţial, SRI urma să beneficieze pentru anul viitor de 986,9 milioane lei.

Pentru Serviciul de Informaţii Externe şi Serviciul de Protecţie şi Pază a fost menţinută decizia de creştere a bugetelor din proiectul iniţial, de la 187,5 milioane lei la 193,9 milioane lei în cazul SIE şi de la 129 milioane lei la 132,3 milioane lei în cazul SPP.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici