Boc vrea concert experimental la Cluj, inspirat de la spanioli. Reacţia Untold

  • Emil Boc vrea un concert la Cluj, cu spectatori şi în pandemie
  • Primarul municipiului Cluj-Napoca s-a inspirat de la spanioli
  • 5.000 de oameni au participat la un concert rock experimental în Barcelona
  • Concertul de la Barcelona a avut ca scop testarea măsurilor sanitare
4956 afișări
Imaginea articolului Boc vrea concert experimental la Cluj, inspirat de la spanioli. Reacţia Untold

FOTO Profimedia/ 27 martie 2021, Barcelona, Madrid, Spania: trupa spaniolă indie rock şi indie pop Love of Lesbian în timpul concertului lor la Palau de Sant Jordi, în Barcelona, Catalonia (Spania), pe 27 martie 2021.

Emil Boc vrea un concert la Cluj, cu spectatori şi în pandemie.
 
Primarul Clujului s-a inspirat de la spanioli şi vrea să organizeze un concert experimental după modelul din Barcelona, acolo unde 5 mii de oameni au stat înghesuiţi la un concert rock, dar cu mască. Spectatorii şi-au făcut în prealabil teste COVID-19. Organizatorii spanioli au vrut să vadă cât de mare e rata de infectare la un astfel de eveniment.
 
„Sunt un susţinător al acestor festivaluri. M-am uitat cu mare atenţie la ceea ce au făcut cei din Barcelorna, din Spania. A fost un test pentru întreaga Europă în privinţa organizării festivalurilor”, a afirmat primarul din Cluj-Napoca. 
 
„Domnul Emil Boc de fiecare dată a fost interesat de evenimentele mari din Cluj şi iată că şi de data aceasta trimite un mesaj către toată ţara şi anume că avem nevoie de aceste evenimente”, a reacţionat Edi Chereji, head of marketing Untold. 
 
Organizatorii de festivaluri sunt de părere că în felul acesta ar putea ajuta autorităţile să înţeleagă mai bine situaţia pandemiei din România.
 
„Dacă autorităţile ne-ar permite nouă, celor care facem evenimente, care au restaurante, hoteluri să reluăm activitatea cu testare pentru toţi cei care păşesc în incintă, în curte, în spaţiul de eveniment, eu cred că noi am reuşi să testăm sute de mii de români în fiecare zi, iar acest lucru ne-ar permite nouă şi autorităţilor o radiografie clară, la zi, a stării de sănătate a populaţiei şi, bineînţeles, ar permite accesul la soluţii pentru a trece rapid de această problemă a pandemiei”, a mai spus Edi Chereji, reprezentantul Untold.
 
În 2019, Clujul a câştigat 45 de milioane de euro din Untold.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici