Boiler Summer Cup, jocul scandalos lansat pe TikTok

  • Provocarea constă în atragerea fetelor plinuţe la discotecă.
  • Cu cât greutatea fetei este mai mare, cu atât scorul este mai mare.
  • Competiţia, care ar urma să înceapă pe 21 iunie, a produs indignare pe reţelele de socializare.
488 afișări
Imaginea articolului Boiler Summer Cup, jocul scandalos lansat pe TikTok

Boiler Summer Cup, concursul scandalos lansat pe TikTok

Bullying, ruşinare corporală, misoginism: ultima modă lansată pe TikTok, „Boiler summer cup”, este exemplul perfect al modului în care social media nu ar trebui să fie niciodată folosită.

Concursul, definit de mulţi drept „ruşinos”, constă în a ademeni fetele la discotecă. Cu cât greutatea fetei este mai mare, cu atât scorul este mai mare. Totul trebuie filmat, fără ca victima să ştie.

Întrecerea este de aşteptat să înceapă pe 21 iunie, dar mulţi au început deja jocul. Scopul, desigur, este ca mai multe fete să adune mai multe puncte. Cine câştigă primeşte intrare gratuită într-un club, la alegere.

Videoclipurile şi postările sunt înfricoşătoare: „Am atins un cazan de 130 kg”. „Nu pot trece peste 70 de kg”. „Mie mi se pare un 100/110”. Majoritatea fetelor momite nu sunt conştiente că sunt victime.

Mulţi tineri, şi nu numai, au fost revoltaţi de această provocare. „Scrie: Boiler Summer Cup. Citeşti: părinţii, şcolile, instituţiile şi societatea au eşuat în sarcina de a educa”, scrie un utilizator pe Twitter. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici