Boldea rămâne în închisoare. Instanţa supremă a prelungit cu încă 30 de zile mandatul de arestare

Instanţa supremă a prelungit, joi, cu încă 30 de zile mandatul de arestare emis pe numele deputatului Mihail Boldea, în dosarul în care acesta este acuzat de înşelăciune şi constituire a unui grup infracţional organizat, decizia putând fi contestată la Completul de cinci judecători.

288 afișări
Imaginea articolului Boldea rămâne în închisoare. Instanţa supremă a prelungit cu încă 30 de zile mandatul de arestare

Mihail Boldea (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Galaţi au cerut Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) prelungirea cu 30 de zile a mandatului de arestare al lui Mihail Boldea.

Instanţa a admis cererea procurorilor, stabilind ca mandatul de arestare emis pe numele lui Boldea să fie prelungit din 25 iunie. La 19 mai, tot ICCJ hotărâse prelungirea mandatului din 26 mai până în 24 iunie.

Totodată, ICCJ a prelungit mandatele altor şapte inculpaţi din dosar.

Decizia de joi poate fi contestată la Completul de cinci judecători al instanţei supreme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici