Bombă de aviaţie din Al Doilea Război Mondial, descoperită în mijlocul oraşului Galaţi. Ce spun pirotehniştii

O bombă de aviaţie a fost descoperită în mijlocul oraşului Galaţi. Echipa de pirotehnişti a ridicat obiectul şi l-a transportat într-un depozit de muniţie.

1329 afișări
Imaginea articolului Bombă de aviaţie din Al Doilea Război Mondial, descoperită în mijlocul oraşului Galaţi. Ce spun pirotehniştii

Bombă de aviaţie, descoperită în mijlocul oraşului Galaţi

Incidentul a avut loc vineri, pe un bulevard al oraşului Galaţi. În zonă se desfăşoară o lucrare de modernizare a infrastructurii, iar bomba a fost descoperită pe şantier.

Specialiştii chemaţi la faţa locului au constatat că este vorba despre o bombă din al doilea război mondial.

„În urma verificării, echipa pirotehnică a constatat că elementul de muniţie este o bombă de aviaţie LESTATA, din timpul celui de-al doilea război. Acesta nu prezenta pericol. Elementul de muniţie a fost ridicat şi transportat în depozitul ISU”, au anunţat reprezentanţii ISU.

Bomba de aviaţie va fi distrusă în poligonul pirotehniştilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici