Bomba de aviaţie găsită pe o insulă de pe Lacul Tei din Capitală a fost ridicată de pirotehnişti

Bomba de aviaţie găsită, vineri, pe o insulă de pe Lacul Tei, în sectorul 2 al Capitalei, a fost luată de pirotehnişti, urmând să fie dusă la un depozit special de la Ciolpani.

29 afișări
Imaginea articolului Bomba de aviaţie găsită pe o insulă de pe Lacul Tei din Capitală a fost ridicată de pirotehnişti

Bombă de aviaţie găsită pe o insulă de pe Lacul Tei din Capitală

Unul din angajaţii firmei care făcea săpături în zonă a declarat că bomba a fost scoasă cu cupa unui excavator în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 3.00, dar au anunţat Poliţia 12 ore mai târziu întrucât nu au ştiut cum să procedeze în acest caz.

O bombă de aviaţie provenind din al doilea război mondial a fost descoperită, vineri după-amiază, pe o insulă de pe Lacul Tei, fiind scoasă la suprafaţă de un excavator care făcea săpături în zonă, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

El a precizat că anunţul a fost făcut la 112 în jurul orei 15.48 de către un bărbat, iar poliţişti de la Secţia 7 şi echipa pirotehnică a Unităţii de protecţie Civilă Ciolpani au mers la faţa locului.

Bomba are o lungime de 1,5 metri şi un diametru de 40 de centimetri, a adăugat sursa citatã.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici