BOR: Marţi vor avea loc slujbe de pomenire în toate bisericile şi mănăstirile Patriarhiei Române, pentru eroii Revoluţiei

Slujbe de pomenire şi oficierea Sfintei Liturghii vor avea loc, marţi, în toate bisericile şi mănăstirile Patriarhiei Române, pentru eroii Revoluţiei, au anunţat, luni, reprezentanţii Bisericii Ortodoxe Române.

458 afișări
Imaginea articolului BOR: Marţi vor avea loc slujbe de pomenire în toate bisericile şi mănăstirile Patriarhiei Române, pentru eroii Revoluţiei

BOR: Marţi vor avea loc slujbe de pomenire în toate bisericile şi mănăstirile Patriarhiei Române, pentru eroii Revoluţiei

După terminarea Sfintei Liturghii, la Catedrala patriarhală va fi oficiată, marţi, o slujbă de pomenire a eroilor care s-au jertfit în decembrie 1989 pentru libertatea, credinţa şi demnitatea poporului român.

Această slujbă de pomenire va fi săvârşită în toate bisericile şi mănăstirile din cadrul Patriarhiei Române unde se va sluji Sfânta Liturghie, spun reprezentanţii Patriarhiei.

În Bucureşti, slujba de pomenire a eroilor din decembrie 1989 va fi oficiată şi la Monumentul pentru Cinstirea Eroilor Revoluţiei – Piaţa Revoluţiei (de la ora 9.00), la Radiodifuziunea Română (de la ora 10.00) şi la Televiziunea Română – Troiţa din faţa instituţiei (de la ora 11.00).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici