Botoşani: 23 persoane, dintre care 12 copii, au fost nevoite să iasă din locuinţe din cauza unui incendiu

  • 23 de persoane, printre care 12 copii, au fost evacuate dintr-un bloc de garsoniere, din oraşul Săveni
  • Oamenii au fost nevoiţi să elibereze zona după ce într-una din garsoniere s-a produs un incendiu
  • Cauza: o mamă a aprins o lumânare şi a ieşit din casă, lasându-i pe cei trei copii ai săi singuri
80 afișări
Imaginea articolului Botoşani: 23 persoane, dintre care 12 copii, au fost nevoite să iasă din locuinţe din cauza unui incendiu

23 persoane, printre care 12 copii, au fost nevoite să iasă din locuinţe din cauza unui incendiu

Conform ISU Botoşani, incendiul s-a produs marţi într-o garsonieră de la etajul 3 al unui bloc de locuinţe din Săveni.

Proprietara, mama a trei băieţi de 7, 9 şi respectiv 10 ani, a aprins o lumânare în bucătărie şi a plecat de acasă.

O parte dintre materialele combustibile s-au aprins de la flacăra lumânării, degajând mult fum.

Cei trei copilaşi au fost scoşi din garsoniera cuprinsă de flăcări înainte de sosirea pompierilor şi transportaţi la spital cu atac de panică.

„La faţa locului s-au deplasat trei echipaje din cadrul Gărzii de Intervenţie Săveni, cu două autospeciale cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, dar şi o ambulanţa a Serviciului Judeţean de Ambulanţă. La sosirea forţelor de intervenţie la faţa locului ardeau bunurile din bucătărie, existând pericolul de propagare a flăcărilor la întreaga locuinţă. Pompierii au înlăturat pericolul de explozie, din interior fiind scoasă o butelie. Recomandăm părinţilor, bunicilor şi tuturor celor care au în grijă copilaşi să nu îi lase singuri în casă nici măcar un minut. Totodată, îi sfătuim să nu lase lumânări aprinse nesupravegheate în apropierea obiectelor combustibile”, transmite ISU Botoşani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici