Botoşani: O tânără din Dorohoi incendiată de o femeie în propria locuinţă, la spital cu arsuri grave

O tânără de 23 de ani, din municipiul Dorohoi, a ajuns la spital cu arsuri pe aproape întreaga suprafaţă a corpului, după ce, potrivit martorilor, o femeie ar fi intrat în locuinţa acesteia, ar fi stropit-o cu benzină şi apoi i-ar fi dat foc, incendiul afectând şi casa tinerei.

297 afișări
Imaginea articolului Botoşani: O tânără din Dorohoi incendiată de o femeie în propria locuinţă, la spital cu arsuri grave

Botoşani: O tânără din Dorohoi incendiată de o femeie în propria locuinţă, la spital cu arsuri grave (Imagine: Shuttertock)

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Nicolae Iorga", al judeţului Botoşani, instituţia a fost solicitată, duminică dimineaţă, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o locuinţă de pe strada Dumbrava Roşie, din municipiul Dorohoi.

La locul indicat, s-au deplasat două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale cu apă şi spumă.

Ajunşi la locul intervenţiei, pompierii au găsit, în faţa uşii de la intrarea în imobil, o tânără care avea arsuri pe tot corpul, dar care era conştientă.

Pompierii au transportat victima într-o zonă sigură şi i-au acordat primul ajutor.

Potrivit martorilor, incendiul ar fi fost provocat de o femeie care a intrat în locuinţa fetei de 23 de ani, ar fi stropit cu benzină atât bunurile din imobil, cât şi pe tânără, după care a aprins un chibrit.

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului care cuprinsese bunurile din toate încăperile, intervenţia durând mai puţin de o oră.

După ce pompierii i-au acordat primul ajutor la faţa locului, tânăra a fost preluată de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Cazul a fost preluat de către poliţişti pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici