Brăila: Tânăr spitalizat în stare gravă, după ce a fost împuşcat pe stradă

Un tânăr a ajuns în stare gravă la spital, în noaptea de joi spre vineri, după ce a fost împuşcat de un bărbat, în municipiul Băila, agresorul fiind prins de poliţişti câteva ore mai târziu.

120 afișări
Imaginea articolului Brăila: Tânăr spitalizat în stare gravă, după ce a fost împuşcat pe stradă

Brăila: Tânăr spitalizat în stare gravă, după ce a fost împuşcat pe stradă (Imagine: freenet.am)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Brăila, Jenel Şogor, incidentul s-a petrecut la intersecţia străzii Ghioceilor cu Aleea Soarelui.

Conform sursei citate, un tânăr de 19 ani, din Brăila, care se plimba cu un grup de prieteni, a fost împuşcat în gât de către un bărbat aflat la volanul unui autoturism Hyundai Accent de culoare verde, după ce în urmă cu câteva săptămâni între cei doi avusese loc un conflict.

În urma incidentului, tânărul de 19 ani a fost dus la Spitalul de Urgenţă din Brăila, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale, iar vineri dimineaţă a fost transferat, în stare gravă, la o unitate medicală din Bucureşti.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Brăila a declarat că agresorul, în vârstă de 25 de ani, a fost identificat de poliţişti la câteva ore de la producerea incidentului, în oraşul Ianca. În urma unui control, în autoturismul său a fost găsit un pistolul "Glok", de calibru 9 milimetri, tocul acestuia, încărcătorul cu cinci cartuşe, o toporişcă, un cuţit şi o bâtă. Vineri dimineaţă, tânărul este audiat de procurori, care încearcă să stabilească împrejurările în care s-a petrecut incidentul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici