Brăilean amendat pentru că a reclamat furtul maşinii, însă uitase unde o parcase

Un brăilean a fost amendat de poliţişti, după ce a reclamat faptul că i-a fost furat autoturismul, însă uitase unde îl parcase, în Bucureşti, unde petrecuse Revelionul la un restaurant din Bulevardul Dorobanţi, informează Poliţia Română.

10 afișări
Imaginea articolului Brăilean amendat pentru că a reclamat furtul maşinii, însă uitase unde o parcase

Brăilean amendat pentru că a reclamat furtul maşinii, însă uitase unde o parcase

În seara de 1 ianuarie, în jurul orei 19.30, Daniel G. (24 de ani), din Brăila, a sesizat faptul că persoane necunoscute i-au sustras autoturismul personal care se afla parcat în localitate pe Bulevardul Dorobanţilor.

Poliţiştii au efectuat verificări şi au stabilit că maşina reclamantului, care nu prezenta avarii, urme de răvăşire sau forţare, se afla parcată pe Calea Călăraşilor, în zona unui restaurant unde acesta a petrecut noaptea de Revelion.

Brăileanul care nu îşi mai aducea aminte unde şi-a parcat autoturismul a reclamat la Poliţie furtul acestuia.

Poliţiştii au găsit autoturismul în apropierea restaurantului unde tânărul a petrecut noaptea de Revelion, iar pe acesta l-au sancţionat contravenţional fiindcă a solicitat intervenţia Poliţiei fără motiv.

Tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 500 de lei, conform Legii 61/1991, pentru solicitarea intervenţiei Poliţiei fără motiv întemeiat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici