Braşov: 10 fiole care conţin Fentanil au dispărut din seiful Spitalului. S-a deschis o anchetă

Este anchetă de amploare la Braşov, după ce 10 fiole care conţin Fentanil, un drog mai puternic decât morfina, au dispărut din seiful Spitalului Judeţean. Ancheta a fost preluată de DIICOT.

388 afișări
Imaginea articolului Braşov: 10 fiole care conţin Fentanil au dispărut din seiful Spitalului. S-a deschis o anchetă

Anchetă la Braşov, după ce 10 fiole care conţin Fentanil au dispărut din seiful Spitalului

Angajaţii Spitalului Judeţean Braşov au sesizat marţi anchetatorii în legătură cu dispariţia celor 10 fiole de Fentanil din seiful unităţii medicale.

Dosarul este de competenţa Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Braşov, fiind instrumentat de Biroul Teritorial Braşov.

Fentanilul este o substanţă extrem de puternică, un opioid sintetic, de 50 până la 100 de ori mai puternică decât morfina, şi se foloseşte pentru tratamentul bolnavilor de cancer aflaţi în stadii terminale, pentru ameliorarea durerilor.

Fentanilul este folosit ca drog şi în SUA, consumul acestuia fiind una dintre principalele cauze de deces pentru americanii cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici