Braşov: Focuri de armă trase de poliţişti pentru prinderea unor traficanţi de droguri

Poliţiştii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate şi Antidrog (BCCOA) au tras mai multe focuri de armă, joi, pe o stradă din zona centrală a municipiului Braşov, pentru prinderea unor persoane suspectate de trafic de droguri, care au reuşit însă să fugă spre muntele Tâmpa.

174 afișări
Imaginea articolului Braşov: Focuri de armă trase de poliţişti pentru prinderea unor traficanţi de droguri

Braşov: Focuri de armă trase de poliţişti pentru prinderea unor traficanţi de droguri (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor, una dintre cele trei persoane, suspectată de trafic de haşiş, a fost prinsă pe muntele Tâmpa.

La ora transmiterii acestei ştiri, zeci de jandarmi şi poliţişti, ajutaţi de un câine, continuă să îi caute pe ceilalţi doi bărbaţi care au fugit în pădure.

BCCOA Braşov a organizat, joi după-amiază, un flagrant a unor presupuşi traficanţi de droguri, în faţa Hotelului Aro din Braşov.

În momentul în care poliţiştii au ajuns la faţa locului, trei persoane care încercau să vândă droguri au luat-o la fugă, iar oamenii legii au tras mai multe focuri de armă pentru oprirea acestora.

Cei trei au reuşit să urce într-o maşină, pe care au abandonat-o apoi la mică distanţă, în spatele unui magazin, de aici fugind spre Tâmpa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici