Braşov: Gribenco nu se află în cercul de opt suspecţi

Cetăţeanul Serghei Gribenco, al cărui nume a fost vehiculat ca posibil suspect în cazul dublului asasinat de la casa de schimb valutar din Braşov, nu se află printre cei opt suspecţi pe care îi au procurorii până acum în acest caz, fiind un infractor dat în urmărire naţională pentru furt şi tâlhărie.

18 afișări
Imaginea articolului Braşov: Gribenco nu se află în cercul de opt suspecţi

Braşov: Gribenco nu se află în cercul de opt suspecţi

Ramona Diaconu, purtătorul de cuvânt al Parchetului Curţii de Apel Braşov, a declarat, joi, că numele lui Gribenco nu se află printre cele opt din cercul de suspecţi ai procurorilor.

"Gribenco nu este între cei opt", a spus Diaconu.

Ea a precizat că, în acest moment, nu are nicio informaţie că Gribenco ar avea vreo legătură cu atacul de la Braşov.

"Organele de Poliţie mi-au confirmat faptul că Serghei Gribenco este dat în urmărire naţională, el fiind condamnat de Judecătoria Oradea la patru ani de închisoare pentru jaf şi tâlhărie şi de Judecătoria Sălaj la alţi patru ani şi şase luni pentru infraciuni similare. În acest moment, nu am nicio informaţie că ar avea vreo legătură cu atacul de la Braşov", a spus Diaconu.

Într-o declaraţie anterioară dată, Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, preciza că cetăţeanul moldovean Serghei Gribenco, dat în urmărire naţională pentru infracţiunea de furt, nu are nicio legătură cu cazul dublului asasinat de la Braşov.

Suspectul în cazul dublului asasinat de la o casă de schimb valutar din Braşov, Serghei Gorbunov, a declarat, joi, presei, la Penitenciarul Aiud, unde a fost transferat, că este nevinovat, reiterând afirmaţiile potrivit cărora în momentul atacului se afla în sala de antrenamente, adăugând că are martori în acest sens.

Citeşte şi:

Serghei Gorbunov îşi susţine în continuare nevinovăţia

Braşov: Cercul de suspecţi în cazul dublului asasinat s-a redus la opt

Gorbunov rămâne principalul suspect

Gorbunov s-ar fi aflat la antrenament în momentul jafului

60 de persoane, audiate în cazul asasinatului de la Braşov

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici