Braşov: Tânăr care livra pizza, înjunghiat de două persoane care au vrut să-i fure maşina

Un tânăr 20 de ani, angajat al unei pizzerii din Braşov, a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat cu un cuţit de doi băieţi de 18 ani cărora le adusese o pizza, iar aceştia au încercat să-i fure maşina, ei fiind ulterior reţinuţi.

281 afișări
Imaginea articolului Braşov: Tânăr care livra pizza, înjunghiat de două persoane care au vrut să-i fure maşina

Braşov: Tânăr care livra pizza, înjunghiat de două persoane care au vrut să-i fure maşina

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisar şef Liviu Naghi, poliţiştii braşoveni au fost sesizaţi, în noaptea de marţi spre miercuri, de un bărbat de aproximativ 20 de ani, care a anunţat că a fost înjunghiat de doi tineri cărora le-a livrat o pizza.

Astfel, angajatul pizzeriei a livrat pizza pe strada Dr. Iacob Felix din Braşov, iar când a coborât din maşina de serviciu a fost atacat de doi tineri cu un cuţit.

"Cei doi tineri, ambii în vârstă de 18 ani, l-au înjunghiat pe angajatul pizzeriei de mai multe ori în zona gâtului, într-o mână şi în omoplat, dar a reuşit să scape de cei doi şi a anunţat Poliţia, sunând la 112", a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, Liviu Naghi.

Angajatul rănit a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean Braşov, medicii stabilind că viaţa acestuia a fost pusă în pericol.

O echipă de la Secţia 2 Poliţie Braşov a reuşit să-i prindă pe cei doi suspecţi miercuri dimineaţă, în timp ce se aflau într-un microbuz cu destinaţia Buzău.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că tinerii, care sunt elevi la un liceu din Buzău, au fugit de acasă la începutul lunii noiembrie. Unul dintre ei a furat atunci 7.000 de lei din casieria magazinului pe care îl deţin părinţii săi în Buzău, apoi cei doi au plecat la Braşov.

Timp de două săptămâni, cei doi au petrecut în localurile din Braşov, iar când au mai rămas doar cu 1.000 de lei au plănuit să fure o maşină. Prin urmare, au făcut comandă la o pizzerie, intenţionând să fure maşina angajatului care urma să le aducă pizza.

"Cei doi suspecţi au fost reţinuţi de poliţişti şi urmează să fie prezentaţi Tribunalului Braşov cu propunere de arestare preventivă, pentru tentativă la omor şi tentativă de tâlhărie. Ei riscă între 12 ani şi 25 de ani de închisoare pentru fapta lor“, a mai spus reprezentantul Poliţiei Judeţene Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici