Braşov: Un agent al unei firmei de transport valori s-a împuşcat în cap, în sediul societăţii

Un agent de pază de la G4S Cash Services din Braşov s-a împuşcat în cap, marţi dimineaţă, în toaleta societăţii. Bărbatul, Ioan Popa, în vârstă de 49 de ani, a ajuns la serviciu în jurul orei 7.30 şi urma să înceapă lucrul la ora 8.00.

511 afișări

În timp ce colegii săi îşi beau cafeaua, bărbatul a mers la toaletă şi s-a împuşcat în cap cu arma din dotare - un pistol Macarov, calibru 9 milimetri.

Colegii au auzit împuşcătura şi l-au găsit mort pe bărbat, anunţând imediat Poliţia.

Angajaţii firmei nu îşi explică gestul colegului lor, spunând că bărbatul, care lucra din 2008 la G4S Cash Services, a venit la serviciu vesel şi că nu părea deprimat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisar-şef Liviu Naghi, agentul de pază fusese testat psihologic în acest an, fiind la zi cu toate investigaţiile necesare.

Agentul de pază, care era căsătorit şi avea doi copii, nu a lăsat niciun bilet de adio.

G4S Cash Services este specializată în servicii de transport valori, procesarea banilor şi alimentarea şi intreţinerea bancomatelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici