Braşov: Un pui de urs a fost salvat de jandarmi după ce a căzut într-un canal

Jandarmii din Braşov au salvat un pui de urs care a căzut într-un canal de colectare de deşeurilor din Poiana Braşov.

388 afișări
Imaginea articolului Braşov: Un pui de urs a fost salvat de jandarmi după ce a căzut într-un canal

Braşov: Un pui de urs a fost salvat de jandarmi după ce a căzut într-un canal

Potrivit Jandarmeriei Braşov, un apel primit prin sistemul 112 a semnalat faptul că într-un canal de colectare a deşeurilor aflat în curtea unui hotel din staţiunea Poiana Braşov se află un pui de urs.

Situaţia a fost sesizată de angajaţii hotelului, alertaţi fiind atât de sunetele puiului, cât şi de cele ale ursoaicei aflate în apropiere.

O echipă formată din jandarmi şi poliţişti s-a deplasat la faţa locului.

Cu un dispozitiv improvizat, aceştia au reuşit să-i faciliteze puiului ieşirea din capcană, întorcându-se astfel la mama sa.

„Deşi a fost o intervenţie neobişnuită, colegii noştri au rezolvat-o cu prioritate, eliminând toate riscurile generate în primul rând de agitaţia ursoaicei, al cărei comportament ar fi putut deveni agresiv faţă de oricine s-ar fi apropiat de pui”, a transmis Jandarmeria Braşov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pui de urs,
canal,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici