Braşov: Un taximetrist a fost împuşcat de un necunoscut (Video)

Un taximetrist din Braşov a fost împuşcat în mandibulă de un necunoscut care, sub ameninţarea unui pistol, voia să îi fure banii proveniţi din încasările din ziua respectivă, taximetristul fiind transportat la Spitalul Judeţean Braşov, unde va fi supus unei intervenţii.

63 afișări
Imaginea articolului Braşov: Un taximetrist a fost împuşcat de un necunoscut (Video)

Braşov: Un taximetrist a fost împuşcat de un necunoscut

Purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi, a declarat, luni, că taximetristul în vârstă de 49 de ani a fost atacat, sâmbătă seară, în jurul orei 20.00, în zona Bran-Moeciu, din judeţul Braşov, de un bărbat înarmat care s-a suit în maşina lui şi care l-a ameninţat cu un pistol, vrând să-i fure banii pe care taximetristul îi câştigase în ziua respectivă.

Naghi a spus că atacatorul l-a împuşcat pe taximetrist în mandibulă, după care a fugit fără să mai ia banii.

"După o oră de la producerea acestui incident, în judeţul Argeş s-a înregistrat un caz similar, când un alt taximetrist a fost tâlhărit, fără însă a fi împuşcat, acestuia fiindu-i furaţi 130 de lei. Nu putem spune cu certitudine că este vorba despre aceeaşi persoană întrucât nu avem indicii certe în acest sens", a spus Naghi.

Potrivit sursei citate, taximetristul rănit a fost transportat la Spitalul Judeţean Braşov, unde va fi operat, în urma intervenţiei urmând să se afle cu exactitate cu ce tip de armă a fost împuşcat bărbatul.

Sursa citată a precizat că acest caz nu a fost făcut public mai devreme întrucât poliţiştii fac cercetări pentru găsirea atacatorului şi, deocamdată, este un caz cu autor necunoscut, chiar dacă există deja un cerc de suspecţi.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici