Marcel Ionel Lepa, bărbatul care a ucis un poliţist în Timiş, s-a spânzurat în celulă/ A fost deschisă anchetă internă la Penitenciarul din Timişoara

Marcel Ionel Lepa, bărbatul care a ucis un poliţist în urmă cu o săptămână s-a sinucis, luni dimineaţa, în Penitenciarul Popa Şapcă din Timişoara. Reprezentanţii Ambulanţei au încercat să îl resusciteze, însă fără succes.

39138 afișări
Imaginea articolului Marcel Ionel Lepa, bărbatul care a ucis un poliţist în Timiş, s-a spânzurat în celulă/ A fost deschisă anchetă internă la Penitenciarul din Timişoara

Marcel Ionel Lepa, bărbatul care a ucis un poliţist în Timiş s-a spânzurat în penitenciar

Marcel Ionel Lepa, bărbatul care a ucis un poliţist în urmă cu o săptămână s-a sinucis, luni dimineaţa, în Penitenciarul Popa Şapcă din Timişoara. Reprezentanţii Ambulanţei au încercat să îl resusciteze, însă fără succes.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Timiş, Florin Crişan, a declarat corespondentului MEDIAFAX că, luni dimineaţa, un echipaj medical a fost solicitat să intervină la penitenciarul „Popa Şapcă” din Timişoara, unde un bărbat a fost găsit spânzurat.

Manevrele de resuscitare nu au avut rezultat, fiind declarat decesul.

Potrivit unor surse jucidiare, bărbatul care s-a spânzurat este Marcel Ionel Lepa, bărbatul care ucis un poliţist în urmă cu o săptămână.

Potrivit unor surse judiciare, Marcel Ionel Lepa s-a spânzurat cu un cearşaf în baia camerei de detenţie, fiind găsit de către gardieni.

Bărbatul era închis singur în celulă şi se afla în carantină.

Luni, Marcel Ionel Lepa ar fi trebuit să ajungă în faţa judecătorilor de la Curtea de Apel Timişoara, unde se judeca contestaţia sa la decizia Parchetului de pe lângă Tribunalului Timiş de vineri, de arestare preventivă pentru 30 de zile. Tot vineri, bărbatul care l-a împuşcat mortal pe poliţistul din Recaş a declarat, în timpul audierilor, că regretă fapta şi că nu a vrut să-l omoare pe agent, ci să tragă în zona picioarelor.

Anchetă la Penitenciarul Timişoara, după ce Marcel Ionel Lepa s-a sinucis

A fost deschisă o anchetă internă la Penitenciarul „Popa Şapcă” din Timişoara, după ce ucigaşul poliţistului s-a sinucis, în baie. Marcel Ionel Leca a fost fost găsit spânzurat, luni dimineaţa, în jurul orei 6.30.

Potrivit unui comunicat transmis, luni dimineaţa, de reprezentanţii Penitenciarului „Popa Şapcă” din Timişoara, în jurul orei 06.30 pentru acordarea primului ajutor deţinutului.

„Personalul medical al Penitenciarului Timişoara a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unui deţinut care a săvârşit un act de suicid prin, spânzurare în grupul sanitar al camerei de deţinere. Concomitent aplicării manevrelor de resuscitare, a fost solicitat Serviciul unic de urgenţă 112. În ciuda eforturilor depuse de membrii echipajului SMURD, aceştia au constatat decesul la ora 7.15”, au transmis reprezentanţii Penitenciarului.

Deţinutul este, potrivit unor surse judiciare, Ionel Marcel Lepa, bărbatul care, în umră cu o săptămână, a ucis un poliţist în timpul operaţiunii de capturarea sa. Potrivit legii, conducerea penitenciarului a anunţat familia, a informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate şi a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara.

„Totodată, la nivelul penitenciarului s-a declanşat o verificare internă pentru a se stabili împrejurările producerii incidentului”, se mai arată în documentul citat.

Parchetul Judecătoriei Timişoara cercetează cauzele decesului ucigaşului poliţistului din Timiş

Medicii Penitenciarului Timişoara au fost solicitaţi să intervină, luni, ca să ajute un deţinut care a comis un act de suicid, prin spânzurare, în grupul sanitar al camerei de deţinere, anunţă Administraţia Naţională a Penitenciarelor, care precizează că procurorii cercetează decesul.

Purtătorul de cuvânt al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor precizează, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX, că, în cazul lui Marcel Ionel Lepa, bărbatul care a ucis un poliţist în urmă cu o săptămână, au fost efectuate imediat manevre de resuscitare şi, totodată, a fost solicitat, prin numărul unic 112, un echipaj al SMURD, care a constatat decesul la ora 7:15.

"În conformitate cu procedurile legale, administraţia penitenciarului a anunţat familia deţinutului decedat, judecătorul de supraveghere a privării de libertate, precum şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara. Cauzele producerii decesului sunt cercetate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara", potrivit sursei citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici