BREAKING Subiecte Limba Română Bacalaureat 2020. Iată ce au avut de rezolvat elevii de la profilurile uman si real la prima probă de BAC din acest an

  • Prima probă de Bacalaureat din acest an a fost cea de Limba şi literatura română
  • Elevii au intrat în sala de examen la ora 8.30
36014 afișări
Imaginea articolului BREAKING Subiecte Limba Română Bacalaureat 2020. Iată ce au avut de rezolvat elevii de la profilurile uman si real la prima probă de BAC din acest an

Bacalaureat 2020. Subiecte Limba şi literatura română

 
Subiecte la profilul Real
 
 
 
Prima probă de Bacalaureat din acest an a fost cea de Limba şi literatura română. Elevii au intrat în sala de examen la ora 8.30. Examenul a început la ora 9.00 şi durează 3 ore. 
 
 
Marţi, 23 iunie, se va desfăşura proba la Limba şi literatura maternă, iar miercuri, 24 iunie, va avea loc proba obligatorie a profilului. Ultima probă scrisă din această sesiune, proba la alegere a profilului şi a specializării, este programată joi, 25 iunie. Examenul este organizat în 1.095 centre de examen.
 
Pentru susţinerea probelor scrise s-au înscris aproximativ 155.500 candidaţi, dintre care aproximativ 123.800 candidaţi din promoţia curentă, respectiv 31.800 candidaţi din promoţiile anterioare. În Capitală vor susţine probele examenului de Bacalaureat peste 17.000 de candidaţi.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici