BREAKING | Trafic oprit pe sensul Braşov-Bucureşti al DN1 după un carambol cu 7 maşini şi o ambulanţă SMURD

Traficul rutier pe sensul Braşov-Bucureşti al DN1 este oprit la kilometrul 74, în localitatea Lilieşti din judeţul Prahova, după un carambol în care au fost implicate şapte maşini şi o ambulanţă SMURD, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

3107 afișări
Imaginea articolului BREAKING | Trafic oprit pe sensul Braşov-Bucureşti al DN1 după un carambol cu 7 maşini şi o ambulanţă SMURD

Trafic oprit pe sensul Braşov-Bucureşti al DN1 după un carambol cu 7 maşini şi o ambulanţă SMURD

"Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1, la kilometrul 74, în localitatea Lilieşti, judeţul Prahova, a avut loc un eveniment rutier, în care au fost implicate 7 autoturisme şi o ambulanţă SMURD", potrivit unui comunicat de presă al Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, remis vineri MEDIAFAX.

Nu au fost înregistrate victime, doar pagube materiale, iar sensul Braşov-Bucureşti este oprit.

Cauzele producerii au fost nepăstrarea distanţei de siguranţă şi starea carosabilului acoperit cu zăpadă, unde s-a format un carambol prin coliziunea faţă-spate.

De asemenea, tot pe DN1, la kilometrul 76, în aceeaşi localitate, a avut loc un al doilea accident rutier, în care au fost implicate două autocamioane. Cauza producerii a fost neadaptarea vitezei la condiţiile de iarnă. Nu au fost înregistrate victime.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici