Brigada Rutieră anunţă restricţii de circulaţie în zona intersecţiei Bd. I. Maniu - Bd. Vasile Milea. Când vor intra în vigoare

  • În zona intersecţiei Bd. Iuliu Maniu/Bd. Vasile Milea se vor institui restricţii de circulaţie, în etape, începând cu data de 8 septembrie.
  • Restricţiile sunt generate de înlocuirea reţelei publice de apă potabilă în Bucureşti.
137 afișări
Imaginea articolului Brigada Rutieră anunţă restricţii de circulaţie în zona intersecţiei Bd. I. Maniu - Bd. Vasile Milea. Când vor intra în vigoare

În zona intersecţiei Bd. Iuliu Maniu/Bd. Vasile Milea, începând cu data de 8 septembrie, se vor institui restricţii de circulaţie, în etape, generate de înlocuirea  reţelei publice de apă potabilă în Bucureşti, anunţă Brigada Rutieră.

”În vederea înlocuirii reţelei publice de apă potabilă în Bucureşti, în zona intersecţiei Bd. Iuliu Maniu/Bd. Vasile Milea, începând cu data de 8 septembrie, se vor institui restricţii de circulaţie, în etape”, anunţă Brigada Rutieră.

Astfel, în primele două etape, pe Bd. Iuliu Maniu (sensul de intrare în Mun. Bucureşti) vor fi asigurate 3 benzi de circulaţie. În cea de-a treia etapă se vor asigura 2 benzi de circulaţie, restricţia urmând a se impune pe benzile 2 şi 3, înainte de intersecţia cu Bd. Vasile Milea, iar în ultima etapă restricţia temporară va fi poziţionată în intersecţie, de cealaltă parte a liniei de tramvai, sensul de deplasare către Piaţa Leu, cu asigurarea a două benzi de circulaţie.

„Lucrarea se va executa în intervalele orare 09.00-15.00, respectiv 22.00-06.00, în afara acestora executantul urmând a ridica restricţiile prin asigurarea şantierului. Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri. Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, după o temeinică asigurare şi să nu staţioneze pe partea carosabilă”, conchide Brigada Rutieră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici