Brigitte Sfăt: DIICOT Timişoara mi-a comunicat că nu sunt cercetată într-un dosar de contrabandă

Brigitte Sfăt afirmă că DIICOT Timişoara i-a comunicat oficial că nu este cercetată în dosarul de contrabandă în care e implicată soţia unui diplomat congolez din Serbia şi în care a fost interceptată o discuţie telefonică între Sfăt şi o cunoştinţă.

300 afișări
Imaginea articolului Brigitte Sfăt: DIICOT Timişoara mi-a comunicat că nu sunt cercetată într-un dosar de contrabandă

Brigitte Sfăt: DIICOT Timişoara mi-a comunicat că nu sunt cercetată într-un dosar de contrabandă (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

Brigitte Sfăt a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că a trimis, marţi, prin intermediul avocatului, o cerere la DIICOT Timişoara în care a rugat să fie înştiinţată de procurori că nu are nicio calitate în dosarul de contrabandă cu ţigări în care este implicată soţia unui diplomat congolez din Serbia şi că nu a fost audiată, şi nici nu are legătură cu această cauză.

Potrivit răspunsului DIICOT Timişoara remis Agenţiei MEDIAFAX de Brigitte Sfăt, procurorii o înştiinţează că nu s-au făcut cercetări faţă de ea în dosarul amintit.

Sfăt a declarat că acest răspuns demonstrează că nu are nicio legătură cu dosarul de contrabandă în care apărea o stenogramă a unei discuţii telefonice purtată de ea cu Roxana Cârstea.

Numele Brigittei Sfăt, iubita lui Ilie Năstase, apare într-o interceptare a unei convorbiri din 27 mai 2011, ora 22.24, cu soţia unui bărbat, suspectat de contrabandă de ţigări, monitorizat în dosarul în care soţia unui diplomat congolez din Serbia este arestată şi deferită justiţiei de procurorii DIICOT.

Brigitte Sfăt declara, joia trecută, că ea nu are nicio legătură cu contrabanda de ţigări şi că discuţia pe care a avut-o cu Roxana Cârstea (soţia lui Dumitru Cârstea, zis "Gigi Olteanu") se referea la banii pe care trebuia să îi dea pentru câteva plăci de rigips.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici