Brooke Shields, fotografii topless neretuşate la 56 de ani: „Aşa cum sunt astăzi”

După 40 de ani de reclame pentru Calvin Klein, actriţa a pozat pentru Jordache. „Am vrut să fiu sinceră şi să arăt cum sunt astăzi”.

4037 afișări
Imaginea articolului Brooke Shields, fotografii topless neretuşate la 56 de ani: „Aşa cum sunt astăzi”

Vedeta din Blue Lagoon, actriţă, dar şi model, Shields are 56 de ani şi este o femeie cu o frumuseţe de invidiat.

Acest lucru a fost demonstrat de noua campanie pentru brandul american de îmbrăcăminte Jordache. Actriţa a postat topless, iar fotografiile au fost oferite publicului fără retuşuri.

Imaginile apar la peste 40 de ani de la campania care a făcut-o celebră, creată pe atunci de actriţa în vârstă de 15 ani de atunci pentru Calvin Klein. Fotografiile celei mai noi campanii au fost postate de actriţă pe profilul ei de Instagram.

Intervievată de People, actriţa au vorbit despre noua campanie creată de fotograful Cass Bird, subliniind că fotografiile nu au suferit retuşuri. Apoi, a adăugat. „Este important să arăt că acesta este corpul meu la 56 de ani. Este mai bine să fim sinceri şi aşa am fost”.

La sfârşitul anilor 1980, Shields avea doar 15 ani când a pozat pentru Calvin Klein, pentru o campanie care a rămas în istorie. Comparând cele două experienţe, ea spune: „O apreciez pe cea de astăzi. Motivul? Este o onoare să am vârsta mea şi să fiu fotografiată. Îi simt importanţa”.

Nu i-a fost frică să dezvăluie munca grea din culise. „Duc şedinte de antrenament de la 5 dimineaţa cu antrenorul meu personal”. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici