Brutăria din Ditrău va angaja patru muncitori din Nepal

  • Brutăria din comuna Ditrău, judeţul Harghita va angaja încă patru persoane din Nepal
  • Aceştia vor sosi în România peste o lună
  • La brutăria din Ditrău lucrează deja trei angajaţi străini, din Sri Lanka
977 afișări
Imaginea articolului Brutăria din Ditrău va angaja patru muncitori din Nepal

Harghita: Brutăria din Ditrău va angaja patru muncitori din Nepal

Patronul brutăriei din Ditrău, Kollo Katalin, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că cei patru sunt angajaţi cu experienţă, care au lucrat în domeniu.

„Vom angaja cam într-o lună alţi patru cetăţeni străini, de această dată din Nepal, conform contractului cu agenţia care ne furnizează forţă de muncă din străinătate. Ei se vor alătura celorlaţi trei angajaţi din Sri Lanka, din care doi lucrează în brutărie iar ultimul venit, la patiserie, este un patiser priceput. Cei patru nepalezi care vor veni au experienţă, sunt calificaţi, şi vor lucra în brutărie sau în patiserie, unde vom avea mai mare nevoie”, a spus Kollo.

Aceasta a spus că la brutărie nu s-a primit, încă, oficial, petiţia semnată de peste 1800 de cetăţeni din Ditrău, aşteptând ca iniţiatorii să facă şi acest gest, pentru a putea primi un răspuns. (Vasile Măgrădean, corespondenti@mediafax.ro)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
brutărie,
ditrău,
nepal

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici