Bucătarul personal al lui Obama, găsit mort în lac

Bucătarul personal al fostului preşedinte Barack Obama, Tafari Campbell, în vârstă de 45 de ani, a fost găsit mort în urma unui incident petrecut pe un lac din Martha's Vineyard.

644 afișări
Imaginea articolului Bucătarul personal al lui Obama, găsit mort în lac

Bucătarul personal al lui Obama, găsit mort în lac

Campbell, 45 de ani, s-a scufundat în timp se dădea cu paddle board duminică seara, în apropierea unei case deţinute de familia Obama, relatează Reuters.

Scafandrii au început să-l caute pe Campbell imediat ce au primit un apel potrivit căruia un bărbat care făcea paddle boarding a intrat în apă şi apoi părea că se zbate înainte de a se scufunda. El nu a mai ieşit la suprafaţă.

Cadavrul lui Campbell a fost recuperat luni din Edgartown Great Pond.

El fusese bucătar secundar la Casa Albă şi venise să lucreze pentru familie după ce Obama şi-a încheiat al doilea mandat în 2016, au precizat luni, într-un comunicat, fostul preşedinte şi soţia sa, Michelle Obama.

"Tafari a fost o parte iubită a familiei noastre", au spus soţii Obama într-o declaraţie comună. "Era creativ şi pasionat de mâncare şi de capacitatea acesteia de a aduce oamenii împreună. În anii care au urmat, am ajuns să-l cunoaştem ca pe o persoană caldă, amuzantă şi extraordinar de bună, care ne-a făcut vieţile tuturor un pic mai luminoase."

Bucătarul lasă în urmă o soţie, Sherise, şi doi fii gemeni, au precizat soţii Obama.

În momentul morţii sale, Campbell, care locuia în Dumfries, Virginia, se afla în vizită la Martha's Vineyard, dar familia Obama nu era prezentă, a precizat poliţia statului Massachusetts.

Moartea sa este investigată de autorităţi, a precizat poliţia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bucătar,
obama,
deces

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici