Buchete de zambile şi ghiocei, confiscate de poliţişti de la un şofer care nu avea acte pentru marfă

Poliţiştii de investigare a fraudelor au confiscat buchete de zambile şi ghiocei, pentru care şoferul care le transporta nu avea acte de provenineţă, el spunând că le-a achiziţionat din Ilfov pentru a le comercializa în Iaşi.

403 afișări
Imaginea articolului Buchete de zambile şi ghiocei, confiscate de poliţişti de la un şofer care nu avea acte pentru marfă

Buchete de zambile şi ghiocei, confiscate de poliţişti de la un şofer care nu avea acte pentru marfă (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax Foto)

Concret, poliţiştii de investigare a fraudelor, împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Vaslui, au identificat o autoutilitară condusă de S. Cătălin, în vârstă de 37 ani, din municipiul Iaşi, care transporta peste 5.000 fire zambile şi peste 200 buchete ghiocei, pentru care nu s-au prezentat acte de provenienţă, informează, luni, Poliţia Română.

Conducătorul auto şi celelalte persoane aflate în autovehicul au afirmat că au achiziţionat florile dintr-o localitate din judeţul Ilfov, pentru a fi comercializate în municipiului Iaşi.

În cursul săptămânii trecute, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor au desfăşurat acţiuni pe linie de comerţ în pieţele din municipiul Vaslui. Scopul acestor activităţi a fost acela de verificare a documentelor de însoţire a mărfurilor comercializate, în special a celor specifice lunii martie.

Poliţiştii au controlat 35 agenţi economici care desfăşurau activităţi de comerţ în perimetrele pieţelor Vidin şi Traian.

"Ca urmare a constatărilor efectuate, poliţiştii au aplicat 14 sancţiuni contravenţionale în conformitate cu prevederile Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite", arată sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici