Video Bucureştean care cultiva canabis pe muzica lui Vivaldi, arestat - VIDEO

Un bucureştean care cultiva canabis prin tehnologii complexe, folosind inclusiv terapia prin muzica lui Vivaldi, a fost arestat, după ce anchetatorii au găsit, la percheziţii făcute în două imobile din sectoarele 1 şi 3, aproximativ 35 de kilograme de droguri, potrivit DIICOT.

813 afișări

Descinderile în imobilele unde acesta cultiva canabis au avut loc marţi şi miercuri.

În afara culturilor de canabis, anchetatorii au găsit sisteme complete de întreţinere şi preparare, instalaţii de iluminat, filtrare a aerului şi încălzire pentru cultivarea indoor a plantelor de canabis, substanţe pentru stimularea creşterii plantelor, 35.056 de lei şi 3.884 de euro care ar proveni din traficul de droguri, potrivit poliţiştilor.

De asemenea, a fost găsit un sistem audio de stimulare a creşterii plantelor, cu ajutorul căreia bucureşteanul folosea terapia prin muzică, utilizând creaţii ale compozitorului Antonio Vivaldi.

Bărbatul, acuzat de trafic ilicit de droguri de risc în formă continuată, a fost reţinut, iar apoi arestat, printr-o decizie luată de Tribunalul Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici