Bucureştean, împuşcat în urma unui scandal pentru un loc de parcare

Un bucureştean a ajuns la spital, marţi seară, după ce a fost împuşcat de un turc pe care îl tăiase pe faţă cu un briceag în timpul unui scandal cauzat de neînţelegeri asupra unui loc de parcare, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan.

24 afișări
Imaginea articolului Bucureştean, împuşcat în urma unui scandal pentru un loc de parcare

Bucureştean, împuşcat în urma unui scandal pentru un loc de parcare (Imagine: Mediafax Foto)

"Un bărbat din sectorul 3 al Capitalei s-a certat cu un cetăţean turc, supărat că acesta din urmă parca maşina în faţa firmei unde lucra bucureşteanul. În timpul scandalului, bărbatul a scos un briceag şi l-a tăiat pe turc pe faţă şi în zona urechilor. Turcul a scos un pistol cu bile şi l-a împuşcat pe bucureştean în piept. În urma agresiunii, bucureşteanul a fost transportat la spital. Medicii au constatat că rana nu îi punea viaţa ân pericol, dar l-au internat pentru a-l ţine sub supraveghere", a declarat, pentru MEDIAFAX, comisarul Ciocan.

În acest caz a fost deschis dosar penal, bucureşteanul fiind cercetat pentru loviri şi alte violenţe, iar turcul pentru uz ilegal de armă neletală pentru care este necesară autorizaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici