Bucureştean internat după ce a fost împuşcat cu un pistol cu bile

Poliţiştii anchetează împrejurările în care un bucureştean şi-a împuşcat un concetăţean, cu un pistol cu bile, luni seara, pe o stradã din sectorul 5 al Capitalei, victima ajungând la spital ca urmare a agresiunii.

1 afișare

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat că Ştefan Răducan (30 de ani), l-a împuşcat în piept, cu un pistol cu bile de cauciuc, pe Alin Daniel Cosmin (28 de ani).

Bărbatul împuşcat a fost transportat la Spitalul Municipal Bucureşti, unde a rămas internat pentru îngrijiri medicale.

Răducan, care este referent la Primăria Sectorului, 2 a declarat că a recurs la acest gest „în legitimă apărare”, explicand că victima l-ar fi atacat, fără motiv, cu un cuţit.

Poliţiştii încearcă să stabilească împrejurările în care s-a produs incidentul, urmând ca, în funcţie de zilele de îngrijiri medicale de care are nevoie bărbatul împuşcat, să se stabilească dacă folosirea pistolului a fost îndreptaţită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici