Video Bucureştean prins cu bani falşi de poliţişti

Un bucureştean a fost reţinut după ce a fost prins în falgrant delict în timp ce încerca să plaseze pe piaţă bani falşi, până în prezent fiind retrase din circulaţie 21 de bancnote de dolari şi euro, informează, marţi, Poliţia Română.

1069 afișări

Bucureşteanul, în vârstă de 37 de ani, este suspectat că a plasat pe piaţă bancnote contrafăcute de 100 de dolari şi 100 de euro pe raza Capitalei.

El a fost identificat în urma unor investigaţii făcute, în perioada februarie - iunie, de către poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, cu sprijinul de specialitatea al ofiţerilor DGIPI, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Anchetatorii au stabilit că în vara anului 2010, suspectul i-a plasat unui tânăr o bancnotă de 100 dolari contrafăcută. De asemenea, el intenţiona să găsească alţi "clienţi", cărora să le vândă bancnote contrafăcute de 100 de euro.

Bărbatul a fost prins în flagrant delict luni, în jurul orei 13.00, în timp ce plasa 2.000 de euro contrafăcuţi, în bancnote de 100.

Până în prezent au fost retrase din circulaţie 21 de bancnote de dolari şi euro.

Bucureşteanul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat, marţi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii BCCO Bucureşti şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, pentru cercetarea întregii activităţi infracţionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici