Bucureştean prins după ce a furat 30.000 de lei dintr-o maşină, în parcarea unui hipermaket

Un bărbat din Bucureşti a fost prins de poliţişti, joi, după ce a furat 30.000 de lei dintr-o maşină aflată în parcarea unui hipermarket din Sectorul 6, au declarat, pentru MEDIAFAX, oficiali din Poliţia Capitalei.

864 afișări
Imaginea articolului Bucureştean prins după ce a furat 30.000 de lei dintr-o maşină, în parcarea unui hipermaket

Bucureştean prins după ce a furat 30.000 de lei dintr-o maşină, în parcarea unui hipermaket (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

Potrivit surselor citate, suspectul a spart geamul lateral al unei maşini de teren şi a luat de pe banchetă o borsetă în care se aflau 30.000 de lei. Ulterior, el s-a urcat într-un autoturism şi a încercat să fugă.

Pe urmele lui au pornit imediat mai multe echipaje de Poliţie, care îl ţineau sub observaţie de mai multă vreme. Poliţiştii au fost ajutaţi şi de reprezentanţii unei firme de pază, dar şi de persoana păgubită, care s-a urcat în maşină şi a plecat, la rândul său, în urmărirea hoţului.

Bărbatul a fost oprit în trafic şi dus la Secţia 20, pentru audieri.

Cei 30.000 de lei furaţi au fost recuperaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici