Bucureştean prins pe autostrada Bucureşti - Piteşti cu 4,5 kilograme de canabis în maşină, reţinut

Un bucureştean de 24 de ani, prins pe autostrada Bucureşti - Piteşti în timp ce transporta cu maşina, într-un geamantan, 4,5 kilograme de canabis, a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de trafic de droguri de risc, iar cantitatea de fragmente vegetale a fost confiscată.

195 afișări
Imaginea articolului Bucureştean prins pe autostrada Bucureşti - Piteşti cu 4,5 kilograme de canabis în maşină, reţinut

Bucureştean prins pe autostrada Bucureşti - Piteşti cu 4,5 kilograme de canabis în maşină, reţinut (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, bărbatul a plecat cu maşina personală la Arad, însoţit de un prieten de 24 ani, din Bucureşti, pentru a achiziţiona o cantitate importantă de cannabis, iar la întoarcerea spre Capitală poliţiştii au blocat în trafic, la kilometrul 94 al autostrăzii, maşina în care se aflau cei doi.

"Acţiunea a fost desfăşurată de poliţişti din cadrul B.C.C.O. Piteşti şi S.C.C.O Vâlcea, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Vâlcea, cu sprijinul D.O.S şi SPIR Argeş şi Poliţia Autostrăzi. A fost organizată acţiune de prindere în flagrant a lui U.D.S., de 24 ani, din municipiul Bucureşti, bărbatul fiind surprins în flagrant în timp ce transporta un geamantan în interiorul căruia a fost găsită cantitatea de aproximativ 4,5 kilograme de fragmente vegetale de culoare verde-oliv, ambalate în 13 pungi din plastic. Cei doi au fost conduşi la sediul DIICOT Vâlcea, unde în urma cercetărilor bucureşteanul a fost reţinut de către procuror pentru 24 de ore", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, comisar şef Dănuţ Dinu.

La ora transmiterii acestei ştiri, suspectul a fost dus în arest, urmând ca în cursul zilei de miercuri acesta să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici