Bucureşteancă dispărută în ianuarie, găsită într-un parc din Oradea

O femeie din Bucureşti, care a dispărut în luna ianuarie de la domiciliu, a fost găsită, în februarie, de către poliţiştii din Oradea într-un parc din oraş, ea fiind internată la Spitalul de Neuropsihiatrie, cu amnezie şi degerături.

15 afișări

Femeia a dispărut în 25 ianuarie, în jurul orei 8.30, de la domiciliul său din sectorul 4 al Capitalei, se arată într-un comunicat de presă de miercuri al Poliţiei Române.

Dumitru P., soţul dispărutei, a sesizat poliţia privind faptul că aceasta a spus că se duce la grădiniţa unde este înscris fiul lor şi nu a mai revenit acasă.

Femeia căutată de poliţişti, Angelica P., îşi lăsase documentele de identitate, telefonul mobil şi alte bunuri personale acasă, astfel că anchetatorii au considerat dispariţia ca fiind una suspectă.

Poliţiştii bihoreni au informat Poliţia Română, miercuri, privind faptul că la Spitalul de Neuropsihiatrie din Oradea, se află internată o femeie cu identitate necunoscută, găsită la data de 13 februarie într-un parc din Oradea, în stare de amnezie şi cu degerături.

Anchetatorii au observat că femeia internată în spital seamănă cu cea dispărută, astfel că au chemat familia Angelicăi P. pentru a o identifica.

Rudele femeii s-au deplasat la IPJ Bihor, unde au recunoscut-o pe femeie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici