Bucureşti: Instruirea preşedinţilor secţiilor de votare începe luni

Preşedinţii secţiilor de votare pentru alegerile locale din Capitală vor fi instruiţi de preşedintele Biroului Electoral Municipal (BEM), preşedinţii Birourilor Electorale de Sector, reprezentanţi ai Serviciului de Telecomunicaţii Speciale şi ai Institutului Naţional de Statistică începând de luni.

143 afișări
Imaginea articolului Bucureşti: Instruirea preşedinţilor secţiilor de votare începe luni

Bucureşti: Instruirea preşedinţilor secţiilor de votare începe luni (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit Prefecturii Capitalei, în sectorul 1, preşedinţii secţiilor de votare vor fi instruiţi luni, la ora 17.00, în sala de festivităţi a Şcolii 3 din bulevardul Nicolae Titulescu 50-52.

Preşedinţii secţiilor de votare din sectorul 2 al Capitalei vor fi instruiţi tot luni, la ora 19.00, în sala de festivităţi a Liceului "Mihai Viteazu" din Bulevardul Pache Protopopescu 62.

În sectorul 3, cursurile de instruire pentru preşedinţii secţiilor de votare vor fi organizate marţi, la ora 17.00, în Sala Rapsodia a Teatrului "Constantin Tănase" din Strada Lipscani 53.

Preşedinţii secţiilor de votare din sectorul 4 al Capitalei vor fi instruiţi tot marţi, la ora 19.00, în Sala Mare a Palatului Copiilor din bulevardul Tineretului 8-10.

În sectorul 5, cursurile de instruire pentru preşedinţii secţiilor de votare vor fi organizate miercuri, la ora 17.00, în sala de festivităţi a Colegiului Naţional "Gheorghe Lazăr" din Bulevardul Regina Elisabeta 48.

Preşedinţii secţiilor de votare din sectorul 6 al Capitalei vor fi instruiţi miercuri, la ora 19.00, în sala de festivităţi a Facultăţii de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei din bulevardul Iuliu Maniu 1-3.

La instructaj vor participa şi Prefectul Capitalei, Cătălin Deaconescu, subprefectul Cristina Ecaterina Coruţ şi reprezentanţi ai asociaţiei Pro Democraţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici